dimarts, 16 de desembre del 2008

Un home maltractat

Al programa d'Ana Rosa, un home maltractat. Diu que se sent discriminat.Presumpció d'innocència.


Trauen unes fotos de quatre arrapades que li ha fet la dona al coll. No sembla una agressió greu. L'home és fornit i granat. Diu que quan la seua dona li agredix es cobreix o se'n va corrent. Quan un home agredeix a una dona aquesta no es defensa perquè la por la deixa paralitzada, no perquè pense en les conseqüències si se'n torna. Tot sembla estrany.

Porta a la mà un telèfon mòvil que li han donat perquè hi ha una ordre d'allunyament i la ex l'ha quebrantada. Li pregunta la periodista que si té por a la seua dona i diu que té més por a la justícia. Surrealista. Cada vegada me'l crec menys. Gràcies a la denúncia d'agressió posada contra la dona ha obtés unes mesures rapídament. Se li escapa entre el discurs. Apel·la a l'article 14 de la CE. Pobre víctima. Crec que li diuen Ramón.



Ramón, Ramón, mira que eres.....bobo.

Resulta que hi ha dones que no han denunciat ni denunciarán. Ja estan mortes.
Són el noranta i pico per cent.
Per denunciar el teu cas no fa falta dir les xorrades que estàs dient. No cal desacreditar una llei que salva vides de dones. O és que a tu la llei discriminatòria no t'ha protegit? Aleshores que és el que vols? poder tornar-te a la teua dona quan t'agredisca. Lamentable, però real.

Continua el debat al plató. S'incorporen periodistes entre ells una tal Cristina López de la
Cope. M'esborrona escoltar-la, d'on ha eixit aquesta energúmena? Diu que la llei contra la violència és una aberració i resulta que l'aberració humana és ella. Diu que la llei és un " arma contra los maridos". La pobre Ana Rosa s'esglaia i li para els peus. Es increïble, ha fet votar els homes que estan allí presents. No té desperdici. No vaig a fer una broma fàcil i clavar-me amb els seu físic o volum.

Aquesta tia el que necessita és una lobotomia.